Contact 

Praktijk: De Pastorij

                Breendonk-dorp 90

                2870 Puurs-Sint-Amands

                

 

               Narmada

               De Dammenlaan 7

               9200 Dendermonde

 

Mijn gegevens: Kim van Doleweerd

                            Broekstraat 102

                            9255 Buggenhout

Wil je graag een afspraak maken bel dan naar: 0487 805 402

Of stuur een mailtje naar stresslessbykim@gmail.com

BE0769.432.506

 

Of vul dit contactformulier in:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

Enkele reviews van Facebook & Google:

 

Veerle

Ik volgde vier groeps-ademsessies bij Kim. Dit was een geweldige ervaring.
Kim schepte een veilige omgeving, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelde en we ons ten volle konden overgeven aan het ademen. De sessies waren goed opgebouwd (relaxatie-ademen-meditatie) en werden ondersteund door mooie muziek. De adem-ervaring was tegelijk rustgevend, fijn en ook confronterend (omdat trauma’s naar boven kunnen komen). Je voelt dat dit iets doet met jou. Gedurende de hele tijd hield Kim iedereen goed in het oog, moedigde aan en stuurde bij waar nodig. Ze weet waar ze mee bezig is.
Een aanrader voor iedereen die nood heeft aan ontspanning en plaatsen van onafgewerkte zaken!

 

Ronny

Was mijn allereerste keer dat ik aan een ademsessie deel nam, wist totaal niet wat me te wachten stond. Kim stelde ons op ons gemak en de sessie kon beginnen. De eerste keer dat mijn gevoelens en gedachten zo makkelijk naar buiten kwamen. Kim doet dit echt goed,ik raad iedereen aan het eens te proberen....

 

Robert

Geweldige resultaten, fantastisch coaching traject!

 

Juf Mier

Ik heb een pracht van een ademsessie ontvangen van Kim. Diepgaand, helend. Ik vond het spannend, maar door haar fijne persoonlijkheid voelde ik me snel op mijn gemak. Ze begeleidt je liefdevol door weerstanden heen, zodat je daar kan komen waar het echt over gaat. Ze heeft me de kracht van mijn adem laten voelen. En het is al een tijdje geleden dat ik deze sessie bij je heb gedaan. Maar ik heb er nog steeds profijt van. Ik ben bij mijn diepste verlangen gekomen. 🙏🏻❤️Dank je wel, lieve. Kim.

 

Michelle

Ondertussen is Kim al een paar keer bij mij geweest voor een ademsessie. Ik ben ongelooflijke fan! Zo effectief! Kim stelt je heel erg op je gemak, zowel tijdens de intake als tijdens de sessies zelf. Een begeleiding waar je je veilig en comfortabel voelt. De sessies hebben voor mij een aantal zaken naar de oppervlakte gebracht waarmee ik dan weer verder aan de slag kon. Een echte aanrader!

 

Bart
Kim haalt verborgen trauma's naar boven door bepaalde geleide ademtechnieken waardoor je na afloop een fantastisch, opgelucht gevoel hebt dat nog lang nazindert. Na enkele sessies ben je een hoop ballast lichter en is er meer ruimte voor positieve gevoelens. Op professionele wijze observeert ze je ademhaling en onbewuste fysieke reacties, door bepaalde manipulaties en drukpunten te combineren met specifieke ademtechnieken worden je laagjes afgepeld tot de essentie bereikt wordt. Geweldig om dit te mogen ervaren, een aanrader voor iedereen die hier of daar nog onverwerkte issues heeft....

 

Linda 
Ik liep al een paar jaar met een heftig trauma rond. Zo erg dat ik er niet over kon praten en echt volledig brak en alleen maar hysterisch kon huilen. Na een aantal behandelingen kon ik over mijn trauma praten. Vervolgens nog een aantal sessies gevolgd en mijn trauma is echt verleden tijd. Ik raad het iedereen aan. Kim is ontzettend professioneel, ze neemt echt de tijd voor je en ze heeft een groot inlevingsvermogen. Ik zeg, gewoon doen en laat het maar gebeuren. Je zult snel ervaren dat het echt een succes is !!!