Aangenaam! Mijn naam is Kim van Doleweerd en ik ben ademcoach.

Bij mij kom je voor een therapeutische ademsessie, wanneer je een Burn Out,

Depressie, Chronische hyperventilatie of een onverwerkt trauma hebt.

Of wanneer jij al van alles geprobeerd hebt, maar niks lijkt te helpen.... 

Ik begrijp de impact van stress en burn-out uit eigen ervaring. Er was een tijd dat ik worstelde met langdurige stress en een burn-out. Tijdens mijn zoektocht naar herstel ontdekte ik iets verbazingwekkends - de kracht van de adem.

Ademhalen is meer dan slechts een automatische reflex; het is een waardevol hulpmiddel dat we allemaal bezitten.

Mijn eigen reis door moeilijke tijden heeft me laten zien hoe bewust ademen kan helpen stress te verminderen, angst te beheersen en innerlijke rust te vinden. Dit inzicht heeft me geïnspireerd om ademhaling coaching te omarmen en mijn kennis te delen met anderen.

Ik geloof in de kracht van ademen als een levens veranderende tool. Mijn doel is om anderen bewust te maken van deze tool, omdat ik uit eigen ervaring weet hoeveel verschil het kan maken. Als jouw ademcoach begeleid ik jou met liefde en aandacht op jouw eigen reis naar welzijn.

Of je nu worstelt met stress, op zoek bent naar emotioneel evenwicht, je energie wilt vergroten, of simpelweg wilt ontdekken wat ademwerk voor jou kan doen, ik sta voor je klaar. Samen zullen we de kracht van je ademhaling ontdekken en benutten om een gebalanceerd en vervuld leven te creëren.

Ik nodig je uit om contact op te nemen en de eerste stap te zetten naar een leven van bewuste ademhaling en welzijn. Laten we samen werken aan jouw ademhaling en de positieve veranderingen omarmen die het kan brengen.